|
|
|
Az eper flavonoidjai megvédhetnek a degeneratív betegségektől - tavaszi salátareceptek: főszerepben az eper
Az eper a legkedveltebb gyümölcsök egyike. Sokan szeretik kellemes illatát, zamatos húsát és az ízét is. Nemcsak önmagában fogyaszthatjuk, de ké... |
2024-03-25 22:00:40 |
|
|
|
|
|
|
... ajánlott, természetesen inkább főzés nélkül, gyümölcssalátában, vagy gyümölcskocsonyában. Mutatós is a sokféle sötét bogyó a gyümölcstorta, vagy puding tetején.
A vörös szőlő flavonoidjainak jótékony hatásai megmaradnak a vörösborban, de AZ alkohol tartalom miatt nem teljesen ártalmatlan. Mai orvosi tudományos vélemény, hogy a hét 5 napján nőknek napi 1 dl, férfiaknak napi 1... |
|
2011-03-12 18:24:40 |
|
|
|
|